BOKA HÄMTNING AV DITT FORDON IDAG! DU HAR ÄVEN MÖJLIGHET ATT FÅ BETALT!

ANVÄND FORMULÄRET NEDANFÖR!

Kontakta oss idag!

Har du ett fordon som behöver hämtas och skrotas? Kontakta oss via formuläret här bredvid redan idag så återkopplar vi så snart vi har kan.

Du kan annars ringa oss på 013-13 60 88 eller 076-040 88 50.

01 Hämtning
02 Avregistrering

03 Demontering
04 Återvinning

Beställare


Fordonet


Fordonets plats


När kan fordonet hämtas

SÅ FUNGERAR DET!

Vi på Östgöta Bildemontering tycker det är viktigt att processen är enkel, miljövänlig och trygg för våra kunder. Du har dessutom möjlighet att få betalt för din bil.

01. Hämtning

Vi hämtar bilar i hela Östergötlands Län. Vi erbjuder en trygg, miljövänlig och gratis hämtning av ditt fordon! När vi bestämmer en tid för hämtning av fordon ser vi till att den fungerar för alla parter. När vi hämtar bilen får du ett mottagningsbevis av oss. Kan du inte närvara vid upphämtning, ta kontakt med oss så ser vi till att hitta en smidig lösning

02. Registreringsbevis

För att skrotningen av din bil ska ske på ett korrekt tillvägagångssätt krävs det att du har registreringsbevis (del 2, dvs den gula delen). Vid överlämnandet av fordonet behöver du kunna legitimera dig. Om du saknar registreringsbeviset måste du beställa ett nytt från Transportstyrelsens hemsida eller på telefon 0771-25 25 25

03. Boka hämtning

Hos oss kan du enkelt boka en kostnadsfri hämtning av ditt fordon. Du behöver bara fylla i formuläret och klicka på skicka. Sen tar vi över och du behöver inte tänka på något annat förutom registreringsbevis (del 2, dvs den gula delen) och legitimation. Om vi har frågor kontaktar vi dig.